Проект

Харківської дитячої художньої школи №1 ім. І.Ю. Рєпіна

Кращий учень «Рєпінки»

Виставка «Сходинки» 4 клас

 

Проект Харківської дитячої художньої школи №1 ім. І.Ю. Рєпіна Кращий учень «Рєпінки» націлений на виявлення та підтримку обдарованих дітей, які не тільки опановують програму художньої школи, а вже проявляють себе митцями, художниками, які не уявляють свого життя без творчості, фарб, нових ідей і їх реалізації. Які представляють школу на Міжнародних, Всеукраїнських, обласних, міських пленерах, конкурсах і виставках. Які малюють більшу частину свого життя, яким є, що показати глядачу - поділитися своїми творчими надбаннями.

З робіт таких чудових юних митців утворюється головна частина експозиції виставки «Сходинки» – 4 клас, яка представлена в холі 1 поверху школи.

Автори виставки, які отримали сертифікати, як переможці проекту Кращий учень «Рєпінки»:

 

Аношина Анна, 4 –Д клас, викл. Семенюта А.В.

Бондар Марія, 4-А клас, викл. Масьома Т.С.

Гончаренко Дар’я, 4-Г клас, викл. Думбур Х.Ф.

Добровенко Марія, 4-Л клас, викл. Масьома Т.С.

Єсіна Дар’я, 4-Л клас, викл. Масьома Т.С.

Кадигроб Маргарита, 4-А клас, викл. Масьома Т.С.

Кошелєв Матвій, 4-А клас, викл. Масьома Т.С.

Нечипорук Яна, 4-А клас, викл. Масьома Т.С.

Филипенко Марія, 4 –Д клас, викл. Семенюта А.В.

Чудна Марія, 4 –Д клас, викл. Семенюта А.В.

 

Друга частина експозиції виставки, яка представлена у коридорі 1 поверху і деякі роботи в холі 1 поверху, складена з робіт учнів 4 класів. Майже кожен учень надав на виставку одну свою кращу роботу, створену на уроках рисунка, живопису, композиції, скульптури, дизайну, декоративно-прикладного мистецтва. Деякі автори представили 3-4 роботи.

 

Це перша виставка проекту Кращі учні «Рєпінки». До кінця навчального року ви зможете познайомитись з роботами учнів 3 класів (березень 2018), 2 класів (квітень 2018), 1 класів (травень 2018).