Открытие выставки "Клуб випускників 21 століття".

24 декабря 2015г. в ХДХШ им. И.Е.Репина ХДХШ открылась первая выставка проекта "Клуб випускників 21 століття". В экспозиции выставки представлено 25 работ молодых художников, которые в разные годы нашего столетия закончили ХДХШ им. И.Е. Репина.




ПРЕС-РЕЛІЗ
виставки "Клуб випускників 21 століття".

24 грудня о 17.00 в Галереї ХДХШ ім. І.Ю. Рєпіна відкривається виставка творчих робіт молодих художників, які в різні роки 21 століття закінчили Харківську дитячу художню школу ім. І.Ю. Рєпіна. Експозиція виставки побудована з двох частин. Перша презентує роботи випускників школи, які продовжили професійне навчання в Харківському художньому училищі, Академії дизайну і мистецтв. Друга частина експозиції складена із робіт випускників школи 2015 року. 1 грудня з ініціативи директора ХДХШ ім. І.Ю. Рєпіна Шевцової О.А. було започатковано «Клуб випускників 21 сторіччя». І ця виставка є першою подією клубу.
Випускники ДХШ ім. І.Рєпіна назавжди вписані в історію знаменитої Репинки, незалежно від того чи продовжують вони професійно займатися мистецтвом чи ні.
ХДХШ ім. Рєпіна є витоком всіх творчих звершень, якими радують нас і будуть радувати в майбутньому її випускники. Саме викладачі Рєпінки прищепили своїм учням потреба і необхідність жити в світі мистецтва та професійно займатися творчістю. Тому школі дуже цікаво знати, бачити і брати участь у подальшому шляху творчого становлення своїх випускників.
Цілі і завдання клубу «Випускники 21 століття»:
- постійні творчі контакти випускників Репинки різних років;
- організація і проведення виставок творчих робіт;
- зустрічі з творчими особистостями в сучасному мистецтві;
- проведення майстер-класів майстрів у різних техніках;
- проведення творчих пленерів;
- проведення диспутів з різної тематики в мистецтві;
- проведення майстер-класів з учнями школи;
- Творче портфоліо на кожного члена клубу на сайті школи.
Виставка працює до 16 січня щоденно з 14.30 до 19.00 ( вихідний – неділя) у Галереї ХДХШ ім. І.Ю. Рєпіна за адресою: вул.. Єсеніна, 8а, 2 поверх.


Безрук И.А.
заступник директора з методичної і виставкової роботи ХДХШ №1 ім. І.Ю. Рєпіна


Выставка продлится до 16 января 2015г.
Приглашаем всех ежедневно с 1430 до 1900 по адресу ул. Есенина 8-А, галерея 2 этажа.






открытие выставки "Клуб випускників 21 століття" 24 декабря 2015г.:




Работы выставки: