Майстер-класи Міжнародного Арт Форуму "Незламний Золотий мольберт–2024" проєкту "Формула миру" в м.Львів.

З 1 по 6 червня учениці Харківської дитячої художньої школи №1 ім. І.Ю. Рєпіна Колісник Дар’я, Півоварова Маріанна, Псарьова Варвара, Биканова Єлизавета під керівництвом Близнюкової Алли Геннадіївни стали учасникми майстер-класів і урочистостей Міжнародного Арт Форуму "Незламний Золотий мольберт–2024" проєкту "Формула миру" в м.Львів.
Пленери і майстеркласи у Львові для учасників Арт резиденції та дітей з окупованих і переселених районів України проводять досвідчені художники-тренери та педагоги, учителі мистецтва м. Львова, викладачі Підбузької малої академії мистецтв, керівники студій мистецьких шкіл м. Львова та області, відомі викладачі України та зарубіжжя. Концепція майстер-класів базується на створенні такої мистецької атмосфери в Арт просторі музею, яка спонукає дітей до висловлення своїх думок про сьогодення, про життя взагалі музичними та візуальними засобами. Ця концепція прагне об’єднати мистецтво та філософію в контексті арт-терапії, дозволяючи учасникам занять виражати свої думки та почуття одночасно мовою живопису та музики.

Наші учениці взяли участь у майстеркласах:
Зоряни Буц, викладача Навчально-реабілітаційний центр "Мрія" Львівської обласної ради, майстерклас з Монотипії.

Сергія Гречанка, м. Харків, графіка "Птахи".

Богдани Матвієнко, викладача Львівського художнього ліцею при Львівський Національній Академії Мистецтв. Батик акриловими фарбами.

Олени Каменецької-Остапчук, художника Музичної школи №1 ім. Кос-Анатольського. Гратографія.

Галинаи Якубишин, викладача Зразкової студія образотворчого мистецтва палацу Хоткевича Гната. Соляний розпис.

Щедріної Ольги, викладача Арт студії "Дивотворчики" м. Тернопіль. Вириванка на тему портрет в стилі Пікассо.


Дівчата створили цікаві роботи, отримали багато позитивних вражень. Заходи проєкту продовжяться до 30 червня 2024 року.