Проведення Дня Художника 13 жовтня.

Кожний рік, в другу неділю жовтня, в Україні проходить святкування Дня Художника.
Саме в цей день - 13 жовтня, учні Харківської дитячої художньої школи ім. І.Ю. Рєпіна перетворять приміщення станції метро "Майдан Конституції" на ТЕРИТОРІЮ ТВОРЧОСТІ. З 12.00 до 14.00 години 16 учнів школи віком від 10 до 15 років будуть створювати велику колективну роботу розміром 120х205 см за темою - "ВСЕСВІТ ТВОРЧОСТІ ЮНОГО ХУДОЖНИКА".
Учні будуть працювати в різноманітних графічних техніках: олійною пастеллю, фломастерами, маркерами, кольоровими олівцями.
Колективна робота складається з маленьких композицій, як зображення в калейдоскопі складається з великої кількості кольорових частинок в один складний і прекрасний візерунок. Робота розповідає про різні аспекти дитячого образотворчого мистецтва, про навчання і творчість, про мрії й надії.
В День Художника учні Харківської дитячої художньої школи ім. І.Ю. Рєпіна будуть відкривати чудодійство творчості, яке наповнює життя відчуттям гармонії. Запрошуємо юних харків'ян та їх батьків долучитись до ознайомлення з процесом створення роботи і оцінити результат.
Викладачі школи дадуть відповіді на всі запитання стосовно навчання в ХДХШ ім.І.Ю.Рєпіна.