Выставка "Intro".

7 марта в преддверии праздника Весны и Женщин в Харьковской детской художественной школе им. И.Е. Репина открылась выставка "Intro".
В экспозиции представлены работы трёх молодых, талантливых преподавателей школы:
живопись Казачковой Елены, графика Трубниковой Нелли и Перепелицы Екатерины.

INTRO

Занурення Intro (лат.) — вступ, занурення. Природа матеріального та абстрактного світу несе роль приводу для діалогу художника з глядачем. Крізь призму емоцій, почуттів та міркувань встановлюється зв’язок з просторово-сюжетним світом. Сукупність алегорій та символів природних явищ, в декоративних графічних та живописних образах, адресуються авторками як повідомлення про наближення чергової весни. Проект об’єднує живописні та графічні роботи трьох художниць, які перший рік викладають в ХДХШ №1 ім. І.Ю. Рєпіна та презентують плоди творчості, зокрема учням художньої школи. Спільна мета учасниць виставки — поділитися натхненням з колегами та більш юним поколінням, в унісон передчуттю весняного настрою, та з наближенням свята, присвяченого жінкам. Даний проект грає роль візитної картки, вітання з глядачем та побажанням легкого, оптимістичного світосприйняття.

Казачкова Олена Вікторівна

Народилася в м. Харків 25 травня 1990 р.
2002–2007 рр. — навчалась в ХДХШ №1 ім. І.Ю. Рєпіна у педагогів: Безрук І.О., Рута О.В., Димарецька О.В., Тупіцин В.Ф, Кабиш І.Ю., Моісеєнко Р.І, Сухорукова Л.А. та ін.
У 2010р. закінчила у Харківське художнє училище. Також було розпочато виставкову діяльність та долучення до групових проектів від Спілки художників.
2011–2015 рр. — здобуття рівня бакалавра у ХДАДМ на спеціалізації станковий живопис у портретній майстерні Ганоцького В.Л. та Чауса В.М. у 2013 році. Брала активну участь у колективних виставках та пленерах.
З 2015 Олена Казачкова продовжує навчання у ХДАМ на магістратурі.
З 2016 року — викладач у ХДХШ №1 ім. І.Ю. Рєпіна.

Трубнікова Неллі Сергіївна

Народилася 24 вересня 1986 році у м. Запоріжжя.
Навчалась у Запорізькому електротехнічному коледжі на спеціалізації «Графічний дизайн» у 2002–2006 рр. у Карадуманової Г.П., Козловського Б.М., Клімової Л.М., Мацюри В.Г., Потапенко А.М. та ін..
2007 – 2015рр. — навчання у Харківській академії дизайну та мистецтв на факультеті «Графічний дизайн», здобуття ступеню магістра. Викладачі: Христенко В.Є., Сбітнева Н.Ф., Іваненко Т.О., Векленко О.А., Кузьменко А.Ф., Целуйко Ф.В., Сердобінська Т.О., Закалюжна Л.В., Ганоцька О.В. та інші.
З 2016 — викладач Харківської дитячої художньої школи №1 ім. І.Ю.Рєпіна

Перепелиця Катерина Юріївна

Народилася 27 серпня 1990 р. у місті Донецьк.
У 2009р. закінчила Донецьке Художнє Училище.
У 2011–2017 рр. навчалась у Харківській державній академії дизайну та мистецтв на факультеті «Монументальний живопис».
За час навчання в академії вивчила такі техніки як мозаїка, вітраж, сграффіто, розпис. У 2013 розписала кафе «Пикассо» в Харкові. У 2014 виконала серію мозаїчних ікон на замовлення.
На цей момент працює в сфері жанрової та абстрактної композиції, декоративного скла і станкової графіки.
З 2016 — викладач Харківської дитячої художньої школи №1 ім. І.Ю. Рєпіна




открытие выставки "Intro" 7 марта 2017г.