Онлайн-виставка "Дiти Харкова - за мир!"

Онлайн-виставка "Дiти Харкова - за мир!" присвячена "Дню захисту дiтей". В експозиции представленi роботи учнiв груп ПГ, ШВД, 0-4 класiв ХДХШ №1 iм.I.Ю.Рєпина.
За підтримки департаменту культури Харківської міської ради.






З нагоди святкування Дня захисту дітей учні Харківської дитячої художньої школи №1 ім. І.Ю. Рєпіна підготували роботи до онлайн-виставки “Діти Харкова - за мир!”.
В цей складний для України і м.Харкова час діти малюють як і світлі і добрі роботи, які показують їх прагнення до миру, світла, повернення до дому, до спокійного і безтурботного життя. Так і роботи, які передають біль, страх, тривогу юних художників за своє місто, за себе і за країну. Діти малюють свою родину, янголів-охоронців, які, щоб не сталося, збережуть наших людей і місто. Також на рисунках багато улюблених місць: парки відпочинку, пам’ятники, архітектура мирного Харкова. Є малюнки про те, яким діти уявляють Харків у майбутньому - сучасним, красивим, ківітучим, відбудованим.
Учні використовували різноманітні матеріали при виконанні робіт: гуашеві та акварельні фарби, кольорові олівці, пастель, різноманітні графічні матеріали. Окремо хочеться відмітити роботи які виконано в техниці компьютерної графіки.
Зараз учні Харківської художньої школи №1 ім. І.Ю. Рєпіна навчаються онлайн майже з усіх куточків України і Европи, з міст в яких вони і їх батьки знайшли прихисток на цей не простий час. Всі вони далеко один від одного, від свої вчителів, але ії об’єднує любов до свого прекрасного міста Харкова і надія на мир.