Архив. Главная страница 2019года.

За запрошенням директора Краківського ліцею дизайну (Польща) пані Малгожати Голувки з 9 по 13 грудня 2019 року учні і викладачі Харківської дитячої художньої школи №1 ім. І.Ю. Рєпіна взяли участь у семінарі «Січасні тенденції викладання живопису, композиції і дизайну».
детальніше

10 жовтня в галереї ХДХШ їм Рєпіна відбулося відкриття виставки Ольги Єрофєєвої "Дачний сезон".
детальніше

15 вересня 2019 року в місті Курітіба, штат Порана, Бразилія, в Українському центрі відкрилась виставка робіт учнів Харківської дитячої художньої школи №1 ім. І.Ю.Рєпіна.
детальніше

З 28 квітня по 4 травня 2019 року відбувся пленер в м.Одеса для учнів 2-4 класів Харківської дитячої художньої школи №1 ім.І.Ю. Рєпіна. Чудові морські краєвиди за небокрай, тендітна, вишукана архітектура, весняні квіти і зелень - все це ви можете побачити в роботах юних Рєпінців. детальніше

У 2018 році в Цинцинаті відбулась перша виставка СПІЛЬНОГО МІЖНАРОДНОГО ПРОЕКТУ «ЗИМОВІ СВЯТА» в межах Партнерства міст-побратимів Харків Цинцинаті. В 2019 року друга виставка відкрилась в Харківському державному художньому музеї. детальніше

9 грудня о ХДХШ №1 ім.І.Рєпіна
відбулося відкриття виставки
за підсумками международнго проекту
«З мольбертом по Європі». детальніше

5 листопада 2018р в м.Нюрнберзі (Німеччина)
в рамках проведення Днів Харкова в Нюрнберзі під час круглого столу з харківськими школярами відбулося відкриття виставки робіт учнів Харківської дитячої художньої школи №1 ім. І.Є. Рєпіна. детальніше

З 23 по 29 жовтня 2018р учні ХДХШ ім. І.Рєпіна взяли участь у Міжнародному проекті «З мольбертом по Європі», організованим спільно з Київською дитячою Академією мистецтв.
Відбулися пленери в містах Будапешті, Сентендре, Відні. детальніше

17 жовтня 2018р
в галереї ХДХШ ім. Рєпіна
відбулося відкриття виставки Качина Сергія "Мовою краси". детальніше

З 15-20 травня на запрошення директора ліцею мистецтв м Стамбула (Турецька республіка) Озера Озтопа 9 кращих учнів ХДХШ ім. І.Рєпіна взяли участь в проведенні Міжнародної художньої виставки і пленері.

детальніше
Выставка Михаила Попова

23 січня 2018р. в Галереї Харківської дитячої художньої школи №1 ім. І.Ю. Рєпіна відкрилась персональна виставка творів відомого в Україні та за кордоном харківського майстра, заслуженого художника України Михайла Попова.
Експозиція представляє живопис та інсталяції автора.

детальніше